torstai 12. toukokuuta 2011

Aloituskokous ja maanrakennusta

Rakennushankkeen aloituskokous pidettiin Vantaan rakennusvalvonnassa. Paikalla olivat Kaj Hurme rakennusvalvonnasta, Samuli Suomala (pääsuunnittelija) ja Petri Vänttilä (vastaava työnjohtaja) Zekata Oy:stä ja minä. Kävimme läpi lupa-asiakirjat ja vastuut projektin aikana.
Perustuskatselmuksen ajankohtaa pohdittiin ja todettiin sen olevan ajankohtainen vasta kun välipohjan ontelolaatat ovat paikallaan. Tämä johtuu toteutustavasta, jossa antura ja seinärakenne ovat samaa rakennetta. Alapohja voidaan valaa vasta tämän katselmuksen jälkeen. Kokous sujui suoraviivaisesti.

Sovimme kokouksen jälkeen, että Petri tilaa seuraavaksi rakennuksen paikan merkitsemisen ja minä tilaan tiealueen katselmuksen.

Soitin kokouksen jälkeen kaupungin kadunpitoon ja sovimme katselmuksen ajankohdan.

Kävin katsomassa tontin Hannu Mäkisen kanssa ja hän lupasi lähettää täsmentäviä tietoja tarjoukseen liittyen viikonlopun aikana.
Soitin Kulomäen maanläjityspaikalle kysyäkseni voiko sinne viedä ylijäämämaata ja -louhetta. Sieltä kerrottiin, että he ottavat pintamaata 30.6.2011 asti. Maksu määräytyy tuovan kaluston perusteella ja kuormalappuja on käytävä ostamassa etukäteen kaupungin toimipisteestä. Ohjeet löytyvät kun googlaa haulla ”maanläjitys vantaalla”. Kulomäkeen voi viedä maksutta myös louhinnassa syntyvää kiviainesta.

Soitin Rudukselle sekä Seepsulaan ja sieltä luvattiin lähettää tarjous murskeista ja täytemateriaaleista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti