torstai 5. tammikuuta 2012

Kattotarvikkeiden selvittelyä



Kävin kattotarvikeasiaa läpi eri tahojen kanssa. Suuri osa oli yllättyneitä siitä, että pakolliset tarvikkeet, kuten tiivisteet eivät kuuluisi talotoimittajan toimitukseen. Asia on sikäli monimutkainen, että talotoimittajan tarjouksessa todetaan tarjouksen sisältävän vain harja- ja lapetiilet. Toisaalta edustajalta saamassani talopaketin sisältöluettelossa kerrotaan toimituksen sisältävän vesikattotarvikkeet. On ilmeistä, että en ole ymmärtänyt oikein tarjouksen sisältöä ja edustaja on ilmeisesti täyttänyt talopaketin sisältöluettelon epähuomiossa hieman aiottua laajemmalla toimitussisällöllä. Tässäkin tapauksessa olisi ollut selkeää, jos tarjouksessa olisi lueteltu asiat, jotka eivät sisälly tarjoukseen vesikaton osalta.

Kun poistin tarjouksesta kattoturvatuotteet ja kattoläpiviennit, tarvikkeiden hinnaksi jäi kuitenkin 1.900 €. Reklamoin asian talotoimittajalle ja sovimme edustajan kanssa molemmille osapuolille hyväksyttävän ratkaisun asiaan.

Akomartin kaverit tulivat takaisin joululomalta ja jatkoivat katon sekä ulkoseinien yläosien rakentamista ja alkoivat myös asentaa ikkunoita. Sisäportaiden valumuottien rakentaminen alkoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti