maanantai 24. lokakuuta 2011

Betonitoimittaja vaihtuu



Seepsulasta tilaamani kiviainekset 25+27 kuutiometriä 0-32 mursketta ja kapillaarikatkoa saapuivat aamulla. Levittelemme niitä isän kanssa paikalleen viikonlopun aikana ja seuraavalla viikolla.

Janar soitti ja sanoi että Betoni Center ei halua toimittaa lisää betonia ennen kuin edellisen valun lasku muutaman päivän takaa on maksettu. Ihme säätöä, en ole vielä edes saanut laskua jonka olisi voinut maksaa. Soitin Betoni Centeriin ja sovin, että he lähettävät laskun sähköpostissa ja maksan sen käydessäni pankissa samana päivänä. Soitin laskun maksettuani Janarille ja hän teki tilauksen seuraavaa seinävalua varten.

Mietin hetken betoniasiaa ja päätin vaihtaa toimittajaa. Betoni Centerin kanssa on ollut hämminkiä toimitusaikojen ja pumppausaikojen suhteen ja nyt myös laskutuksen suhteen. Kahden ensimmäisen seinävalun jälkeen olin jo 15 % yli budjetista ja jos sama vauhti jatkuisi, ylitystä tulisi roimasti.

Soitin Betoni Virtaselle ja he kertoivat voivansa toimittaa betonin seuraavan maanantain seinävaluihin. Betonin hinnaksi tulisi 140 € / kuutio kuljetettuna ja pumpattuna. Tilasin toimituksen Betoni Virtaselta, koska nyt minun ei tarvitse arvailla pumppauksen hintaa, vaan tietäisin tarkasti etukäteen mitä betonitoimitus maksaa ja pysyn paremmin budjetissa.

Peruin Betoni Centeristä tilatun betonin enkä enää asioi heidän kanssaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti