maanantai 20. kesäkuuta 2011

Hannu Mäkinen jatkoi räjäytystöitä ja kertoi homman tulevan räjäytysten osalta valmiiksi vielä saman päivän aikana.




Alan olla todella huolissani rungon pystytysurakasta. Passiivikivitalojen ehdottaman urakoitsijan, kutsuttakoon häntä nimellä ”urakoitsija A” on pitänyt tehdä tarjous jo maaliskuun lopulta alkaen. Myös rakennekuvat ovat olleet hänen käytettävissään siitä lähtien. Yritin soittaa urakoitsija A:lle, mutta hän ei vastannut puhelimeen. Soitin sen sijaan Jussi Pajulahdelle, joka lupasi puhua urakoitsijan kanssa ja pyytää tarjouksen myös toiselta pystytysporukalta.
Sovimme Jussin kanssa että hän myös kiirehtii Tulilattia-kokonaisuuden tarjousta, jotta saisin sille toimittajaa sitovan hinnan.


Rakennesuunnittelija Kari Kekki soitti ja kertoi olevansa seuraavalla viikolla valmis esittelemään kuvia rakennusvalvonnassa. Sovimme että minä tilaan ajan sinne. Sain ajan 29.6.


Pääsin viimeinkin itse konkreettisesti rakennustöihin. Posti toi Passiivikivitalojen lähettämän työmaakyltin. Värkkäsin kyltille aivan itse telineen eikä aikaa mennyt kuin neljä tuntia. Teline pysyy jopa pystyssä – kyllä minusta vielä rakentaja tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti