keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kävin tontilla vastaavan työnjohtajan ja rakennesuunnittelijan kanssa. VTJ tarkasti pohjan ja rakennesuunnittelijan kanssa kävimme läpi rakennesuunnittelussa vielä olleet avoimet asiat.

Kävin rakennesuunnittelijan kanssa myös rakennusvalvonnassa esittelemässä rakennekuvia. Ne olivat muuten ok, mutta niitä täytyy täydentää palkkeja ja tolppia koskevilla laskelmilla. Myös passiiviharkkojen CE-hyväksyntätiedot on toimitettava rakennusvalvontaan ennen kuin kuvat voidaan leimat. Rakennesuunnittelija käy uudelleen esittelemässä täydennetyt suunnitelmat 12.7.
Sovin Passiivikivitalojen Jussi Pajulahden kanssa, että hän toimittaa passiiviharkkojen CE-hyväksyntätiedot Vantaan rakennusvalvontaan.

Minulle toisena runkourakoitsijana ehdotetun yrityksen, ”urakoitsija B:n", edustaja soitti ja kertoi tarjoavansa runkourakkaa ensi viikon alussa. "Urakoitsija A:sta", jonka kanssa olin puhunut asiasta keväästä asti, ei ole kuulunut mitään ja Pajulahtikin ihmetteli hänen toimintaansa. Pyysin Jussia selvittämään missä mennään "urakoitsija A:n" osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti