maanantai 26. maaliskuuta 2012

Putkia väärissä paikoissa, muuten kaikki valmista seuraavan päivän lattiavalua varten



Kävin viemässä LVI-asentajille kuvia työmaalle klo 10:30. Sähköasentajia ei vielä tuolloin näkynyt, mutta kävimme LVI-asentajien kanssa läpi LVI-suunnitelmien jälkeen yläkerran isommassa kylpyhuoneessa tapahtuneet muutokset ja he vetivät vesi- ja viemärijohdot oikeaan paikkaan.




Lähtiessäni työmaalta soitin vielä Älysähkön Atelle ja kysyin ovatko miehet varmasti tulossa ja Atte sanoi heidän olevan jo matkalla.

Menin uudelleen työmaalle klo 15:30 ja LVI-asentajat olivat saaneet valmiiksi oman osuutensa yläkerran lattiavalun eteen ja jatkaneet töitä alakerrassa.

Myös sähköasentajien osuus alkoi olla valmis. Huomautin heille siitä, että yläkerran toisen kylpyhuoneen putket ovat väärässä paikassa, eikä siellä missä pitäisi. Kävin heidän kanssaan muutokset läpi ja he toteuttivat ne. Alla olevassa kuvassa sähköputket ovat vielä ulkoseinällä eivätkä kuvassa etualalla näkyvän ulkoseinän ja kuvaajan sijainnin väliin tulevan väliseinän kohdalla, jossa niiden pitäisi olla.



Kysyin sähköasentajilta eivätkö he olleet saaneet tietoa muutoksista vaikka olin lähettänyt päivitetyt kuvat Älysähkön Atelle jo joulukuussa ja vielä muistuttanut asiasta muutama päivä sitten. Kaverit totesivat hieman lakonisesti, että ”eipä sieltä Atelta päin ole paljon tietoa muutoksista yleensäkään kantautunut”. Älysähkössä taitaa olla viestintähaasteita.

Laitoin Janarille viestin, että kaikki on valmista LVIS-töiden osalta seuraavan aamun lattiavalua varten.

Myös vesikaton rakentaminen edistyy.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti