keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

”Urakoitsija B” ei ole vieläkään edes ilmoittanut milloin aikoo jättää tarjouksen. Alan vähän epäillä, että en tule tätä tarjousta näkemään.

Tavoitin pari päivää aikaisemmin puhelimella ”urakoitsija A:n” ja hän kertoi sairastuneensa, mikä selittää hiljaisuuden sieltä suunnalta. Sovin hänen kanssaan, että hän jättää tarjouksen, jos hänen tilanteensa kehittyy nopeasti parempaan suuntaan, muutoin toteamme hänen keskittyvän tässä vaiheessa oman terveytensä hoitamiseen.

Suuren kokonaisuuden tilaaminen Akomartilta kiinnostaa yhä enemmän, Keskityn nyt tarkentamaan urakkakokonaisuuden sisältöä ja hintaa.

Soitin kahteen rappausurakointia tekevään firmaan ja kysyin halukkuutta tarjota töitä. Halukkuutta oli, joten lähetin tarjouspyynnöt.

KVV- ja IV –työnjohtajaksi valikoitunut Jarkko Parhiala soitti ja kertoi Vantaan rakennusvalvonnan saaneen käsiteltyä hänen hyväksyntänsä toimia KVV-työnjohtajana ja että tieto näkyi myös HSY Veden järjestelmissä. Jarkko on tilannut vesiliitoksen kytkemisen ja se tehdään ke 27.7. iltapäivällä. HSY:n edustajat tekevät kaivannon tarkistuskäynnin edellisenä päivänä iltapäivällä varmistuakseen siitä, että liitokset voi tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti